GOTS-sertifisert

På Elvang tilbyr vi puter og pledd i myk bomull. Bomull er et naturlig materiale som har mange fordeler. Bomull er spesielt nyttig for puter og tepper, siden det er et mykt materiale. I likhet med alpakkaull har bomull den gode egenskapen at den er varmeledende. Elvang bomullssamlinger produseres i ren GOTS-sertifisert økologisk bomull, noe som gjør putene våre myke og pustende. Produktene produseres bærekraftig i Portugal på en GOTS-sertifisert fabrikk. GOTS står for "Global Organic Textile Standard". Dette er en garanti for at putene våre er produsert i samsvar med miljømessige og ansvarlige standarder. Våre bomullsprodukter inneholder ikke skadelige kjemikalier, og den økologiske bomullen er allergivenlig.

Thyme

Vår timian-samling av vakre puter og pledd er allsidig og praktisk og produsert i den vakreste GOTS-sertifiserte økologiske bomull. Timian kan kombineres pent med andre teksturer, farger og mønstre i våre alpakka-kolleksjoner. Samlingen er et vakkert håndverk og har et design som på avstand virker ensartet, men på nært hold avslører levende mønster. Vakker å se på og myk å ta på og kan brukes både innendørs og utendørs.

Lyme Grass

Lyme grass er en uformell, men likevel stilig samling av puter og pledd laget av den mest delikate GOTS-sertifiserte økologiske bomull. Et grafisk mønster som med sine fargerike striper og de friske fargene gjør Lyme-gresset til en uunnværlig følgesvenn når vinteren blir til vår og livet leves igjen på balkongen eller i hagen.

Iris

Iris er et behagelig og dekorativt element i enhver dekor med sin fantastiske myke bomull og dynamiske mønster.
De glade fargene gjør denne samlingen perfekt for alle aspekter av livet, det være seg på den solrike terrassen og i hagen, og gir en veldig spesiell sommerfølelse. Irisputen har usynlig glidelåslukking nederst.