Knytt inne og ute sammen

 

Kombiner Thyme med Elvangs andre bomullskolleksjoner Iris og Lyme Grass for å skape en eklektisk miks av mønstre og farger. Lyme Grass pledd, 599 kr., Iris pute, 399kr.

Innred inne og ute med lys, mett og økologisk bomull

Sommeren banker på døren, og snart vil altan og terrassedørene være åpne dagen lang. Knytt inne og ute sammen med Elvangs nye Thyme-kolleksjon av lette pledd og puter, som kan brukes i stuen eller tas med på terrassen, i hagen eller på stranden. Den allsidige og praktiske kolleksjonen er produsert i den skjønneste, GOTS-sertifiserte, økologiske bomullen. Kolleksjonens enkle design virker kanskje ensartet på avstand, men ved en nærmere titt avsløres et levende mønster av lyse tråder, som gir et spill i overflaten og vitner om vakkert håndverk. Pleddene og putene fås i seks lyse farger som passer perfekt inn i det norske sommerlandskapet. 

GOTS står for “Global Organic Textile Standard”, og er en garanti for at produktene er fremstilt etter miljømessige og ansvarlige standarder, og er frie for skadelige kjemikalier, noe som gjør dem allergivennlige. Elvang er Fair Trade -sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization, og produktene er fremstilt under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr. 

Thyme pledd, 100% økologisk bomull (GOTS), 130x180 cm, 599 kr. Thyme pute, 100% økologisk bomull (GOTS), 50x50 cm, 399 kr. 

Takk til Mette Kirk for flotte bilder


Populære innlegg