Beskyttelse av din informasjon

Privatlivspolitikk

Vi er opptatte av å beskytte våre besøkede og kunders data, og vil samtidig gjerne gi deg den beste opplevelsen når du besøker vår hjemmeside eller melder deg på vårt nyhetsbrev. Derfor har vi bruk for din informasjon. Den informasjon som vi samler inn er for eksempel ditt navn, e-post, postnummer og adresse, samt annen informasjon som er relevant for bestillinger, konkurranser og lignende.

For at du skal kunne handle på www.elvang-denmark.no har vi bruk for noen grunnleggende opplysninger fra deg. 

Disse grunnleggende kundeopplysningene er:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-post

Betalingsinformsjon (disse dataene er SSL-krypterte og ikke synlige for oss)

Vi samarbeider utover dette med en rekke andre virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysninger på våre vegne, og kan ikke bruke dem til egne formål. Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse. 

Du har rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi behandler om deg. Hvis du mener at opplysningene er unøyaktige, har du rett til å få dem rettet. Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine persondata blir behandlet i strid med persondatalovgivningen. Du kan da skrive til oss på info@elvangdenmark.dk

Den dataansvarlige for Elvang Denmark er Tina Hav.