Den perfekte gave

Den perfekte gave
Hva er den perfekte gave?
Hvis du spør oss, så er det en gave som kan brukes i mange år og som man kan ha glede av i hverdagen. Du skal også kunne gi en gave med god samvittighet - den skal være bærekraftig og fremstilt under ordentlige vilkår.

Hos Elvang har vi et bredt utvalg av skjønne gaver
Skal du i bryllup eller kanskje en 80-årsfeiring? Da kan det være skikkelig vrient å finne den rette gaven til han, henne eller et par. Hos Elvang har vi pledd og puter, sjal, gulvtepper, sengetøy og håndklær. Og det er ingen tvil om at pledd er favoritten når det kommer til gaver. Kanskje fordi det er en gave som er veldig personlig. Du kan nemlig få pleddet i mange uttrykk, farger og mønstre. Dette kan være med på å gjøre din gave ekstra god og personlig til den eller dem du bryr deg om. 

Bærekraftighet 
Den grønne gaven er en meningsfull gave, som er bærekraftig og klimavennlig fremstilt. Hos Elvang er det vårt eksistensgrunnlag og dreiepunktet for alle beslutninger vi tar. For oss betyr bærekraftighet å ta medansvar for både de menneskene vi samarbeider med, kvaliteten som våre produkter er laget av og miljøet. Vi er klassifisert på høyeste nivå som Guaranteed Member hos World Fair Trade Organization (WFTO), og har skrevet under på FNs Global Compact initiativ, som har samfunnsansvar og bærekraftig produksjon som kjerneområder. Utover dette tar vi høyde for hvordan vi transporterer våre produkter hjem. Vi gjør alt vi kan for å frakte produktene hjem på den mest miljøvennlige måten og minst 90% av vår produksjon skal seiles hjem.
 
Hold deg innenfor budsjettet 
Mange har et gavebudsjett som skal overholdes. Derfor har vi her samlet et lite utvalg av Elvang pledd i forskjellige prisklasser. Felles for dem alle er at de er fremstilt på en ordentlig og ansvarlig måte. 

La deg bli inspirert av våre allsidige pledd: 
Lyme Grass pledd
Økologisk bomull
Pris: 549 kr. 
Dahlia pledd
Økologisk bomull & lin
Pris: 949 kr. 
Manhattan pledd
Gjenbrukt alpakkaull & saueull
Pris: 1.599 kr. 
Luxury pledd
100% bærekraftig babyalpakkaull
Pris: 2.599 kr. 
Fornyelse av hjemmet
Det kreves ikke alltid en stor renovering for å skape fornyelse i hjemmet. Det kan gjøres enkelt og på en personlig måte. Uansett om det er et pledd, en pute eller et gulvteppe du velger å gi i gave, så er det med på å skape en forandring. Det kan være til soverommet, stuen, kjøkkenet eller kanskje til hytten. Fornyelse og oppgradering av hjemmet er noe mange av oss setter pris på og det er med på å gjøre hjemmet personlig.
Gave til ansatte eller kunder
Det er ikke kun privat at varige gaver blir verdsatt. Mange firmaer benytter bærekraftige pledd som firmajulegave, bursdagsgave eller kanskje til et jubileum. Ved å velge et enkelt design og nøytrale farger, kan man finne pledd som passer inn i de fleste hjem. Det blir et varig minne fra firmaet som f.eks. takk for årets innsats – det er en flott gave å ta med hjem til familien fra jobben. 
 
Trenger du hjelp med gave til dine ansatte eller kunder? 
Kontakt oss og få veiledning ut ifra dine ønsker: 

Populære innlegg