Sov søtt i økologisk drømmesengetøy

Sov søtt i økologisk drømmesengetøy 
Elvang, som startet en verden av økologi og bærekraftighet med skjønne alpakkatekstiler fra Peru, utvider bestandig sitt etterhvert store varesortiment. Og når det skal lages nye pledd, puter eller sjal med innebygget miljøhensyn, har det lenge vært her det har funnes. Siste skudd på den i forveien frodige stammen er pledd og puter i økologisk bomull fra Portugal, gulvtepper fremstilt av resirkulerte materialer, lekre økohåndklær og ikke minst det drømmeskjønne STAR sengetøyet i GOTS-sertifisert økobomull og lin, også fra Portugal.
Blandingen av vasket bomull og lin gir et uformelt og rått uttrykk, og materialet, som verken skal strykes eller rulles, er kjølende om sommeren og lunt om vinteren. Både dyne- og putetrekk fås i alle tenkelige størrelser og i fargene lys grå, dus rosa og hvit. Og selvsagt har det også sneket seg inn et matchende sengeteppe - Daisy - så hele sengeområdet kan bli en stor, skjønn helhet.
Og så er det jo ingen sak å sove med ren samvittighet. 
Star sengetøy er produsert i 70% organisk bomull og 30% lin (GOTS-sertifisert) og fås i fargene hvit, rosa og grå. Dynetrekket finnes i ni forskjellige mål både med ekstra lengde og til dobbeldyne, putetrekket fås i 4 størrelser.
Sengesett i målene: 140 x 200 cm og 60 x 63 cm.

Populære innlegg