Havnehybelens innredning med Elvang

Havnehybelens innredning med Elvang 
Av Sara Lisborg 
April 2022
Ro er for meg avgjørende. Mitt hjem skal spesielt invitere til ro, hygge og avkobling. Nettopp dette prøver jeg å skape med naturlige farger hentet fra naturen. Det er spesielt fargen beige som er fremtredende hjemme hos oss. Lysebrune nyanser virker beroligende på meg, og derfor er flere av våre møbler og tekstiler nettopp beige. Jeg elsker å slappe av i vår myke, beige velursofa med et pledd rundt meg. Jeg har flere ganger vurdert å legge til flere farger i bl.a. tekstilene, men magefølelsen er alltid best når jeg tar det sikre valget; beige. Jeg assosierer beige med varme, lys og jord. Jeg ønsker at mitt hjem skal være varmt for oss som bor her, og ikke minst for de som kommer på besøk. I tillegg bidrar den varme fargen med å bryte det kjølige og sterile uttrykket som går igjen i de fleste nybygg. Det er også avgjørende for meg at de fargene jeg bruker i min innredning er tidløse og dempede, så jeg ikke av uttrykksmessige årsaker føler meg nødt til å skifte ut møbler eller tekstiler. 
Primære farger 

Beige er det sikre valget for meg, og den skjønne, varme fargen hjelper meg med å vektlegge bærekraftighet i min innredning, ettersom jeg ikke tar noen risiko ved å holde møbler og tekstiler i den fargen, og jeg derfor unngår utskiftning og unødvendig økt forbruk. Alle mine produkter fra Elvang er også holdt i jordfarger for å kunne ha glede av tekstilene i mange år fremover. Slik vektlegger jeg bærekraftighet høyt i min innredning - fordi jeg ikke tar noen sjanser. Jeg foretrekker til enhver tid klassisk design og god kvalitet, som nettopp Elvang etter min mening representerer. Jeg elsker å kunne kjenne på den gode kvaliteten når jeg får Elvangs produkter i hendene eller rundt meg. Man kan simpelthen merke og se den kjærligheten og omtanken som er lagt i produkterne. 
Favorittstilen fra Elvang

Akkurat nå er min yndlingsstil her hjemme Thyme-pleddet i økologisk bomull, som er så mykt og lekkert. Det brukes mye på verandaen for tiden, men det kan også brukes som sengeteppe. Derfor varierer funksjonen en smule, noe jeg kun ser som en fordel. I tillegg er jeg gal etter Walnut gulvteppet, som tilfører ekstra luksus til soverommet, hvor teppet er det første man trår på når man står opp av sengen.
 
Bærekraftighet

Jeg er i stor grad fortaler for begrepet hverdagsluksus. Hverdag er det det er aller mest av, så derfor skal hverdagen være fylt av små luksusopplevelser, og for meg er disse blant annet vakre pledd i økologisk bomull og ull, et pent gulvteppe af overskuddstekstiler og lekre, rolige farger runt meg. Én ting er følelsen av luksus, men en annen er hva den type tekstiler gir av uttrykk i innredningen. Lekre tekstiler kan gi mye hygge og varme, og de kan skape sammenheng i interiøret - spesielt hvis fargene i tekstilene går igjen andre steder i hjemmet, som nettopp er tilfellet hjemme hos meg.
Et godt innredningstips

Et hjem er noe veldig personlig, og et hjem skal speile dem som bor og lever der. Derfor bør man i mine øyne innrede sitt hjem etter hva man selv trives med og liker å omgi seg med. For noen er det et hav av farger som er med på å gjøre hver dag til en fest, og for meg er det det stikk motsatte med dempede toner som skaper ro hver eneste dag.

Populære innlegg