Vårstriper i fine farger

Vårstriper i fine farger
Vårstriper i fine farger 
Mars 2022

Tynne, lyse striper på en bakgrunn av duse fargetoner sender tankene til sol, strand og maritime nyanser og sparker våren i gang for alvor. De harmoniske fargene minner om tekstiler bleket av solen gjennom herlige solfylte somre, som vi lengter så etter. Hos Elvang er vi kjent for vår klimaansvarlighet i alt vi bringer til verden, og de herlige stripete pleddene er  i alpakka- og saueull av den aller mykeste typen og i tillegg er fibrene også gjenbrukte, bedre kan vel ikke ressursene utnyttes. 

De dempede fargene er en perfekt match i forhold til de lekre og luksuriøse materialene, som er myke mot huden når pleddet pakker seg rundt kroppen etter en lang dag i solen.



Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre, de loer minimalt og bevarer sig fint i mange år. Pleddet er fremstilt i 100% bærekraftige fibre, og Elvang er fairtrade-sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at fremstillingen foregår under ordentlige vilkår både for miljø, mennesker og dyr.



Stripes pledd
Gjenbrukt alpakka- & saueull
Materiale: 50% alpakkaull, 40% saueull & 10% mikrofiber
Pris: 1.599,00 kr
Previous Article Next Article