Vårstriper i fine farger

Vårstriper i fine farger 
Mars 2022

Tynne, lyse striper på en bakgrunn av duse fargetoner sender tankene til sol, strand og maritime nyanser og sparker våren i gang for alvor. De harmoniske fargene minner om tekstiler bleket av solen gjennom herlige solfylte somre, som vi lengter så etter. Hos Elvang er vi kjent for vår klimaansvarlighet i alt vi bringer til verden, og de herlige stripete pleddene er  i alpakka- og saueull av den aller mykeste typen og i tillegg er fibrene også gjenbrukte, bedre kan vel ikke ressursene utnyttes. 

De dempede fargene er en perfekt match i forhold til de lekre og luksuriøse materialene, som er myke mot huden når pleddet pakker seg rundt kroppen etter en lang dag i solen.



Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre, de loer minimalt og bevarer sig fint i mange år. Pleddet er fremstilt i 100% bærekraftige fibre, og Elvang er fairtrade-sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at fremstillingen foregår under ordentlige vilkår både for miljø, mennesker og dyr.



Gjenbrukt alpakka- & saueull
Materiale: 50% alpakkaull, 40% saueull & 10% mikrofiber
Pris: 1.599,00 kr

Populære innlegg