Bærekraftighet på gulvnivå

Bærekraftighet på gulvnivå
Januar 2022

Hos Elvang er vi fairtrade-sertifisert på absolutt høyeste nivå, og mange kjenner oss primært for våre myke alpakkapledd og -skjerf, men nå lanserer merket et helt nytt og lekkert produkt til gulvet i form av fine Elvang gulvtepper.  

Gulvteppene er håndlaget i Portugal og produseres i 100 % gjenbruksfibre og overskudd fra tekstilindustrien. Teppene håndveves på tradisjonelt vis på mekaniske vever på en familiedrevet fabrikk nord i Portugal, nøyaktig slik man alltid har vevet tepper. De vekselvis tynne og tykke materialene i veftet gir det fine nøtteaktige mønsteret og samtidig en myk, vaflet effekt, som gir teppene en tykk og rustikk fylde. Et moderne uttrykk og et tradisjonelt håndverk i samme produkt.  

Løperne fås i to størrelser og er ideelle på kjøkkenet, på badet, i gangen - og i andre rom hvor det trengs litt varme og hygge. De fås i flere farger og de kan vaskes ved 30 grader. 

Walnut teppet er produsert i jute og oppsirkulerte fibre og fås i fargene: Camel, Ivory, Light green og Rose. Mål: 60 x 150 cm. Pris: 1.099,00 kr.  

Hazelnut teppet er produsert i jute og oppsirkulerte fibre og fås i fargene: Light grey, Bottle green, Indigo, Light rose, Mål: 60 x 180 cm. Pris: 1.299,00 kr. 

 

 


Populære innlegg