Mitt univers // Hos Anna Cecilie Philipp

Mitt univers // Hos Anna Cecilie Philipp
3. februar 2022


Et hjem i ro og harmoni
Ro og harmoni forener våre tanker med innredningen. Hjemmet vårt skal være harmonisk og rolig, og da faller det naturlig å innrede med naturlige og myke materialer, som er tro mot sine farger og som stiler mot en lang levetid. For meg betyr det at fargene skal være duse, nøytrale og tidløse. Derfor holder jeg meg ofte til farger som beige, hvit, grå og brun og blander disse med messing, tre og stål. Jeg inspireres av naturen, og det som naturen kan gi oss av materialer. Når jeg forelsker meg i et møbel, blir det ofte det som danner rammen for uttrykket i innredningen. Derfor velger jeg elementene i hjemmet med omhu, og jeg handler sjeldent på impuls - mest av alt fordi jeg ikke liker å angre mine valg.
Bærekraftighet i bakhodet 
Og det er her at bærekraftighet også spiller inn, fordi det å tenke langsiktig er holdbart, og det er med på å minske vårt hurtige forbruk og utskiftningstendens. Den tankegangen forholder jeg meg til i min innredning, og ikke minst prøver jeg også å tenke over hvor produktene som vi investerer i kommer fra. Jeg er ikke fanatisk når det kommer til bærekraftighet, men for meg gir det utrolig god mening å investere i produkter hvor jeg vet at det er tatt hensyn til miljøet, ressurser og ikke minst menneskene bak.
Elvang i hjemmet 
I mitt hjem er Elvangs Luxury pledd, som er laget i 100% bærekraftig ull fra babyalpakka, en fast del av vår innredning. Det har allerede fulgt oss i to hjem, og fremstår fremdeles som nytt. Det blir både brukt på sofaen, på soverommet, til lek og bare for å ha på fanget med en god kopp kaffe i hånden. Jeg har alltid hatt en svakhet for pledd, mest av alt fordi de kan være så pene i sig selv, men også fordi deres funksjon er uunnværlige - til kalde måneder inne, og til lune sommerkvelder ute.

Puter og pledds betydning
Men hva er det som pledd og puter kan gjøre i innredningen? Det er morsomt, fordi i mitt tidligere yrke som innredningskonsulent, anbefalte vi alltid å prioritere fine puter og pledd hvis ikke sofaen skulle skiftes ut. Fordi nettopp disse elementene gir noe til boligen - nemlig personlighet. Myke tekstiler enten de er nøytrale eller fargerike er med på å skape liv i møblene, og nettopp gi en siste finish i en innredning.
  Følg med i Anna Cecilies univers på Instagram 

Populære innlegg