Klassisk eleganse til sofahyggen

Oktober 2022

Et pledd fra Elvang er en investering i velvære i årevis. Intet mindre. Og velværen gjelder både det rent fysiske av å putte seg i den mykeste babyalpakkaullen, og det psykiske av at alpakkaullen er 100% bærekraftig og FairTrade. 



Det nye pleddet Check er en født klassiker med sine diskrete ruter og evige aktuelle farger. De klassiske fargekombinasjonene er camel med grå ruter, dyp blå med rustrøde ruter eller mørk grønn med ruter i lysere grønn, så det er ikke vanskelig å finne det helt riktige pleddet til stuen. Pleddet er vevd i 00% bærekraftig babyalpakka, som er den fineste sortering av alpakkaullen, og som ikke overgås av noe når det gjelder mykhet og varme. Samtidig er pleddet lett med sine kun 740 gram, så det er en drøm å kose seg i på en kjølig høstdag.



Bærekraftighet er et krav og en betingelse for Elvang, som har det høyeste oppnåelige sertifikatet hos World Fair Trade Organization (WFTO), og det er en garanti for at ditt nye pledd er fremstilt under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr - og det gjør jo nytelsen enda mer komplett. Tradisjonen for å veve i alpakkaull i Peru går helt tilbake til Inkatiden, og alpakkafibrene er både mykere og mer slitesterke enn de fleste andre, så det er snakk om håndverk og kvalitet av aller beste slag. 




Populære innlegg